Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Bahsettiğimiz tekmil konularda profesyonel olarak görev veren Ümitos YILMAZ, yılların deneyimi ve yaptığı işlemlerden kazandığı tecrübeyle birleştirdiği eğitimi sayesinde, İzmir Google Reklam Mütehassısı olarak alabileceğiniz en kazançlı hizmeti sizlere göndermek dâhilin beklemektedir.

Reklam gruplarını optimize edin: Reklam gruplarınızı anahtar kelime listelerine nazaran düzenleyerek, reklamlarınızın elan hedeflenmiş olmasını esenlayın.

Reklam kanallarını belirleyin: Ne reklam kanallarında reklam yayınlamak istediğinizi belirleyin. Farklı kanalların farklı maliyetleri olduğunu ihmal etmeyin.

Bir görüşmeçi bir anahtar kelimeyi arattığında ve reklamımıza tıkladığında yapmış olduğumuz ödeme. Google Ads reklam vermeden öne Averaj Tıklama Başı maliyet yoklamaü yapmanız gerekmektedir.

Reklam vermeden önce anahtar lafız mesafeştırması yapmanız gerekmektedir. Temel anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu anahtar kelimeler şeklinde dü ayrı liste hazırlamanızı öneririm.

Web siteniz olmadan Google reklam verebilirsiniz. Reklam açılış sayfanıza içtimai iletişim ortamı hesabınızı, yöresel pres kaydınızı yazabilir veya Yalnız telefon araması üreten reklam verebilirsiniz.

Geniş eşleme anahtar kelimeler ile aynı mantık diyebiliriz. Aradaki biricik başkalık ise + fiilareti anahtar kelimenin soluna eklenir ve o anahtar lügat aratılan anahtar lafız içerisinde devrolmak zorundadır.

Cezrî Reklam Ajansı Olarak; Reklam bölümünde etkinlik gösteren onlarca firmadan biriyiz. Amacımız tek firmanın alın terine google reklam uzmanı çekinmeksızlık eylemek değil ama bizi onlardan ayıran bir ayrım var.

Google’ın size sunmuş olduğu reklam tariflerini bileğerlendirerek reklamınızı oluşturabilirsiniz. İsterseniz yukarıdaki görseldeki kabilinden reklam bütçenizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Instagram’da kapsamlı bir hedefleme ile bütçenizi ve vaktinizi muattala harcamadan efektif bir tanıtım kampanyası düzenleyebilirsiniz.

Tıklama başına maliyet kısaca TBM olarak bilinir. Reklamın bir kez tıklanması karşıtlığında ödediğiniz ücrettir. Bu ücret belirli kriterlere gereğince celi artırma yöntemi ile anlık olarak belirlenir. Tıklama başına maliyeti belirleyen kriterler şu şekildedir:

Tamam artık son aşamaya geldik. Son olarak ödeme işlemleminizi onaylayıp kampanyanızı Google’a atıf işlemlemini uygulamak kaldı.

Ne koşullarda kuralların çkızılışacağı, hangi müddet zarfında devreye gireceği üzere bir çok faktöre nazarıitibar etmelisiniz. Ters halde hesabınızda istemediğiniz değişiklikler kabil. üste oluşturmuş olduğunuz kendiliğinden kuralların yapmış olduğu değişimleri makul aralıklarla izlem etmenizi öneririz.

Aynı zamanda arama ağı reklamları ile anahtar lafız odaklı reklam kampanyalarınızı kendiliğinden olarak düzenleyebilirsiniz.

Report this wiki page